Vi hjælper med hverdagens udfordringer

Ring for et uforpligtende tilbud

Andersens Byg

Døre/Vinduer

Kan du holde varmen?

En udskiftning af døre og vinduer kan skabe et bedre indeklima, så du kan skrue ned for radiatoren og spare på varmeregningen. Hos Andersens Byg tilbyder vi at udskifte eller reparere dine døre og vinduer, hvad end der er behov for hos dig.

Der er flere ting, du skal tage højde for, når du skal vælge nye døre og vinduer. Har du tænkt over energimærke, og i hvilket rum vinduerne skal udskiftes? Valget af vindue og glas afhænger af flere ting, bl.a. hvordan lysindfaldet er. Hvis solen står lige ind i stuen hele dagen, skal du f.eks. have fat i et vindue, der kan reflektere varmen, så stuen ikke bliver som et drivhus. Vi vejleder altid i valg af materialer, så du ikke går galt i byen.

Få et uforpligtende tilbud

Når du kommer i kontakt med os, tager vi altid en snak med dig om, hvilke ønsker og behov du har. Vi kommer ud til dig og kigger på sagerne, så vi kan danne os et indtryk af opgaven, og så vi sammen får et fælles udgangspunkt i forhold til planlægning. Derefter tager vi hjem og laver et uforpligtende og fair tilbud til dig.

Overvejer du en udskiftning af døre eller vinduer, så kontakt os i dag!  

Bliv ringet op

 

  Kontakt

  Ådalsvej 67
  2720 Vanløse

  Andersens Byg

  Kontakt os

  Adresse

  Ådalsvej 67
  2720 Vanløse

  Giv os et kald

  Få et uforpligtende tilbud