Vi hjælper med hverdagens udfordringer

Ring for et uforpligtende tilbud

Andersens Byg

Isolering

Din professionel isolatør

• Hulmursisolering
• Loftisolering
• Etageadskillelse
• Skunke
• Termografering

Priser fra 85 kr. pr m2 vi køre i hele Danmark.
ring og få et konsulentbesøg ganske gratis.

vi udfører også termografering af dit hus.

Sådan loftsisolerer vi hos dig
Selve arbejdet med at loftisolere er et forholdsvist let og hurtigt indgreb. For en professionel isolatør tager det ikke lang tid at isolere dit loft. Rent praktisk sker der det, at isoleringsmaterialet bliver blæst direkte ind på loftsarealet via en specialmaskine med en slange påført. En loftisolering betyder et minimum af bøvl for dig.

Minimer dit varmetab mindst muligt
Når man energirenoverer sit hus, er det vigtigt, at man minimerer sit varmetab og CO2-udledningen mest muligt. Denne energioptimering skal selvfølgelig ske ved en investering, med den kortest mulige tilbagebetalingstid.

Husk, at flere energiselskaber yder tilskud til energirenovering af boligen. Og husk at energitilskuddet skal søges INDEN isolerings arbejdet går i gang!

Hulmursisolering
Med en hulmursisolering bliver din bolig bedre til at holde på varmen.

Det indebærer en lang række fordele. Først og fremmest optimerer du dit varmeforbrug og sparer på varmeregningen.

Hvornår er det aktuelt?
Har du et hus, der er bygget før midten af 1970’erne, er der stor sandsynlighed for, at hulmuren ikke er isoleret tilstrækkeligt. Det kan betyde et stort varmespild – til skade for både miljøet og din varmeregning. Særligt på ældre huse kan en hulmursisolering desuden gøre en stor forskel for husets sundhed og mindske risikoen for problemer med fugt og skimmelsvamp.

Spar på varmeregningen
Når du holder bedre på varmen, sparer du penge på varmeregningen. Så simpelt er det. I de fleste tilfælde vil en investering i hulmursisolering faktisk være tjent ind på få år på grund af den reducerede varmeregning.

Få et bedre indeklima
Med en hulmursisolering forbedrer du indeklimaet i dit hus markant. Luften inden døre kommer til at føles bedre og lunere, bl.a. fordi de små ”lommer” af kulde forsvinder. Ud over at gøre huset til et mere behageligt sted at opholde sig, vil en hulmursisolering samtidig mindske risikoen for problemer med fugt og skimmelsvamp.

Hvordan fungerer loftsisolering?

Ved loftsisolering blæses papirisoleringen ud på loftet. Dermed fjernes alle kuldebroer, der er den største kilde til varmetab. Ligger der allerede et lag af isolering på dit loft, blæses der et lag af papirisolering oven på den eksisterende isolering. Det gør, at revner og sprækker bliver dækket af det nye lag isolering. Papirisolering slutter tæt om alle rør og lignende, så ingen varme går til spilde.

Hvorfor loftsisolering?
Oplever du kolde vintre og varme somre i dit hus, kan det skyldes, at dit loft ikke er isoleret tilstrækkeligt. Når det er koldt, fiser varmen op gennem taget og ud i det fri. Og når solen bager ned på dit tag om sommeren, trænger varmen uhindret ned i dit hus. Det skaber en ujævn indendørs temperatur og er kilde til manglende komfort. Med en loftsisolering balancerer du temperaturen og indeklimaet i dit hus – både om vinteren og om sommeren.

5 gode grunde til at overveje hulmursisolering:
1. En hulmursisolering forbedrer indeklimaet i dit hus markant.

2. Du sparer på varmeregningen ved at holde effektivt på varmen.

3. Er dit hus sundt og velisoleret, er det mere værd på boligmarkedet.

4. Ved at effektivisere dit energiforbrug mindsker du belastningen af miljøet.

5. Hulmursisolering er et relativt let indgreb og tager hverken lang tid eller efterlader synlige ar på dit hus.

Energioptimer med papirisolering og spar tusinde af kroner.
Udover en besparelse på varmeregningen vil du også opleve en række andre fordele ved at isolere husets loft eller hulmure. En energi-optimering vil sørge for, at det er slut med at skrue voldsomt op for radiatorerne, sidde i træk op ad en kold og utæt ydermur, samt minimere støjgener udefra. Samtidigt med dette, så sørger et korrekt isoleret hus også for, at varmen holdes ude om sommeren. Så du vil kunne mærke forskel både sommer og vinter.
I Danmark udgør opvarmning af bygninger en meget stor del af det samlede energiforbrug. En af de største udfordringer er faktisk, at vi spilder meget af denne dyrt indkøbte energi væk, som en direkte konsekvens af at vores huse er for dårligt isoleret.

Minimer dit varmetab mindst muligt
Når man energirenoverer sit hus, er det vigtigt, at man minimerer sit varmetab og CO2-udledningen mest muligt. Denne energioptimering skal selvfølgelig ske ved en investering, med den kortest mulige tilbagebetalingstid
Husk, at flere energiselskaber yder tilskud til energirenovering af boligen. Og husk at energitilskuddet skal søges INDEN isolerings arbejdet går i gang!

Derfor skal du isolere dit loft med papirisolering
Det er ikke tilfældigt, at vi bruger papirisolering til isolering af loft. Papirisolering er nemlig et materiale, der er særdeles velegnet til netop denne opgave. Det er der mange grunde til. Her er fire af de bedste:

Transporterer fugt:
Da papirisolering er et organisk materiale, kan det optage fugten i din bolig og transportere det væk igen, uden at det går ud over isoleringsevnen. Her har papirisolering en klar fordel frem for et uorganisk materiale som fx mineraluld.

Undgå kuldebroer:
Papirisolering er særdeles velegnet til alle former for byggeri, og i sin form af papirgranulat har det gode isoleringsegenskaber til både nybyggeri og efterisolering. På den måde undgår du kuldebroer og holder effektivt på varmen.

Bedre indeklima:
Papirisolering tillader fugt at passere, uden at det går ud over isoleringsevnen. På den måde er papirisolering at sammenligne med husets frakke – det holder på varmen, men ikke på fugten. Det giver et mere naturligt og bedre indeklima og du får et velisoleret hus, der kan ånde.

Forøg værdien af dit hus:
Med det stigende fokus på et godt indeklima er en loftsisolering et indgreb, der kan gøre din bolig mere værd på boligmarkedet. Dermed er det en god investering, der kan tjene sig selv hjem.

Bliv ringet op

 

  Kontakt

  Ådalsvej 67
  2720 Vanløse

  Andersens Byg

  Kontakt os

  Adresse

  Ådalsvej 67
  2720 Vanløse

  Giv os et kald

  Få et uforpligtende tilbud