Vi hjælper med hverdagens udfordringer

Ring for et uforpligtende tilbud

Andersens Byg

Staldbyggeri

Staldbyggeri på hele Sjælland

Står du og skal have bygget en ny stald, eller skal den nuværende renoveres? Hos Andersens Byg har vi særlig ekspertise i staldbyggeri, da mester, Kristian Andersen, er udlært i et staldfirma. Vi er derfor eksperter i at bygge og renovere stalde. Hovedsageligt bygger vi ko- og grisestalde, men vi bygger og renoverer også lader og maskinhuse.

Ikke to landmænd er ens

Hver landmand har sine specifikke behov og krav, og vores ekspertise på området gør, at vi kan opfylde alle behov. Vi sørger for at bygge din stald eller lade, så den er praktisk og optimalt indrettet, så den danner de perfekte rammer for din arbejdsdag. Vi ved, at ikke to landmænds tilværelse er ens, og derfor sørger vi altid for at finde individuelle løsninger, så du får et slutresultat, du er tilfreds med og kan gøre brug af mange år frem.

Trænger noget til en reparation?

Vi tilbyder også at lave diverse reparationer på din stald eller lade. Er der hul i taget, eller trænger spærene eller stålpladerne til en udskiftning? Opgavens omfang har ingen betydning, i forhold til om vi påtager os en opgave – vi udfører små som store opgaver!

Kontakt os i dag, så vi kan få en snak om dit staldprojekt!

 

Bliv ringet op

 

  Kontakt

  Ådalsvej 67
  2720 Vanløse

  Andersens Byg

  Kontakt os

  Adresse

  Ådalsvej 67
  2720 Vanløse

  Giv os et kald

  Få et uforpligtende tilbud