Vi hjælper med hverdagens udfordringer

Ring for et uforpligtende tilbud

Andersens Byg

Træterrasser

Lægger du terrasseplaner?

Andersens Byg er specialiserede i træterrasser, og vi mener personligt, at en træterrasse er den flotteste terrasse, du kan få, da den er lavet af de bedste materialer og giver et mere naturligt look. Skal du bruge en terrasse med udsigt ud over haven eller måske en terrasse, der går rundt om huset? Vi løser alle slags opgaver – både i København og på resten af Sjælland.

Tilføj detaljer til din terrasse

En terrasse kan have flere funktioner. Den kan bl.a. give et ekstra rum udenfor til at opholde sig i, men den kan også skabe plads til et andet rum – fx et skur. Ved at lægge et skur op ad din terrasse gør du indgangen til skuret nemmere og binder huset sammen via terrassen. Du kan også tilføje andre detalje, fx ved at få bygget et hegn op ad din træterrasse. Bor du ud til en vej eller tæt op ad din nabo, kan et hegn være med til at afskærme, men det kan også bruges til at skabe en bestemt stil sammen med din træterrasse.

Vi er åbne over for, hvad du måtte have af idéer til detaljer på din træterrasse, så kontakt os i dag, så vi kan få en snak om dine terrasseplaner!

Bliv ringet op

 

  Kontakt

  Ådalsvej 67
  2720 Vanløse

  Andersens Byg

  Kontakt os

  Adresse

  Ådalsvej 67
  2720 Vanløse

  Giv os et kald

  Få et uforpligtende tilbud

   .